Du blir chockad när du ser vad burgaren är gjord av!
Glöm färs på nötkött, högrev och bringa! Det är old – Ta din burgare till nästa nivå med nya youtube-kanalen BugBurger. Byt ut köttpucken med en puck gjord på frystorkade mjölmaskar – MUMS!
För er som är intresserade att pröva på receptet som Anders beskriver i sin blogg Bagisbloggen och sin youtubekanal kan se första avsnittet.
Att Livmedelsverket inte tillåter försäljning av mjölmaskar som mat hindrar inte bloggaren Anders Engström
– Det kom en FN-rapport för ett par år sedan som visar att jorden har för många människor för att vår konsumtion av nötkött ska vara hållbar. FN lyfter fram insekter som ett bra alternativ. Och den här matbloggen är mitt grepp på hur man kan äta mer klimatsmart. Det här är en förändring som kommer att ske och jag vill vara med och påverka attityder, säger Anders Engström till Stockholm Direkt.
– Vissa är som jag och vill testa allt. Andra är mer konservativa och kommer inte över äckelkänslorna. Tänk på att räkor på medeltiden sågs som äckligt att äta, säger han till Stockholm Direkt.
Bagisbloggen – BugBurger (Youtube)
Taggar: Mjölmask
Martin LeckeBurgarmonster |