Vegetarisk burgare med potatispuck
Vi vet många har efterfrågat recept på vegetarisk burgare. Så vi har letat med ljus och lykta efter recept på sådana burgare.
Tillslut träffade vi på Erisa Cakalli, som hade lite recept dela med sig av. Så här kommer vårt första recept på en vegetarisk burgare med puck på potatis.
Förberedelser
1. Blanda ihop kokad potatis, ägg, svartpeppar, hackad basilika och dill, smör tillsammans med riven grana padano eller annan riven ost.
2. Blanda tills det blir krämigt.
3. Lägg krämen i rund form i ugnen och baka den i 15 minuter på 220C.
På burgaren kan vilken sås som helst testas av med, men det rekommenderas i varje fall majonnäs, baby-ruccola, lök, tomat och smält gouda-ost.
Bygg ihop burgaren, och smaka!
Har du några tips på bra recept? Kontakta oss!
Taggar: HamburgareReceptVegetariskt
Pierre OrsanderDesigner och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™ |